De organisatie

Kwekerij Atlantis is een familiebedrijf en is gespecialiseerd in de Medinilla teelt en veredeling. Vanaf de veredeling tot en met de productie is in eigen beheer. Kwekerij Atlantis streeft naar de beste kwaliteit Medinilla's voor u. Want zo'n prachtige plant verdiend ook de uiterste zorg, zodat zij op haar aller mooiste is in uw huiskamer.

Naast de Medinilla's heeft Kwekerij Atlantis ook jaren lange ervaring in de Vitis teelt. Hierbij staat Kwekerij Atlantis ook weer voor kwaliteit en service. De Vitis zijn in uiteenlopende maten leverbaar; vanaf potmaat 8,5cm tot en met potmaat 50cm. Vooral de Vitis bonsai is oor zijn robuuste uiterlijk en zijn sierlijke vertakkingen een ware eyecatcher voor in iedere tuin, terras of balkon.

De directie van het familiebedrijf Kwekerij Atlantis wordt gevormd door Rob Scheffers. Hij is als oprichter van Kwekerij Atlantis het dagelijkse bestuur. Onder de directie zitten een aantal verschillende afdelingen, die allen hun verantwoordelijkheden hebben. De samenwerking tussen de verschillende afdelingen en de directie verloopt erg nauw. Door veel te communiceren blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie en worden de werkzaamheden beter op elkaar afgestemd.