Afnemers

De Medinilla J'adore Dolce Vita zowel als de Medinilla J'adore magnifica zijn jaarrond leverbaar en door heel Europa te verkrijgen. Alle producten van Kwekerij Atlantis worden afgezet via een breed netwerk van exporteurs en handelaren. De afnemers kunnen op verschillende manieren hun bestelling doorgeven. Dit kan op de bekende manieren zoals via telefoon en fax, maar natuurlijk ook via e-mail en Florecom. Daarbij werkt Kwekerij Atlantis ook met Floraconnect, de Decorum webshop en Plantconnect.

Een aantal maal per dag heeft Kwekerij Atlantis vervoer naar de veiling met eigen vrachtwagen en chauffeur. Door de korte transportlijnen en het eigen vervoer zorgt Atlantis voor tijdige leveringen en extra flexibiliteit. Afspraak is afspraak bij kwekerij Atlantis!
Naast de vaste afzetlijnen, wordt op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur ook aan particulieren verkocht op de locatie aan de Emmastraat.

Verder is Atlantis een van de veertig kwekers die zijn aangesloten bij het kwaliteitsmerk Decorum Plants. Decorum Plants is een keurmerk dat uitsluitend wordt afgegeven aan kwekers die de belangen van de consument weten te vertalen in topklasse producten met een hoge kwaliteit, houdbaarheid en uitstraling. U weet wat u koopt!